söndag

Vilja, bland annat



Vilja har varit på sin första tur runt Tullsås lägdor. Vi gick en promenad på ca 20 minuter. Hemma igen blev både Fia och hennes fötter fixade. Under tiden Fia blev omhändertagen knatade Vilja in i stallet och spanade en sväng. Vi höll andan och tittade bort för det är inte precis en fölvänlig miljö där inne just nu. Men hon kom lugnt och fint ut igen efter att ha klivit över diverse byggjox både på vägen in och på vägen ut. Dessutom var hon faktiskt lite för hjälpsam både i hovslagarlådan och i sin inspektion av Fias bakhovar. Själv var hon inte övertygad om att det är en god idé att få sin hovar raspade när det väl var hennes tur. Efter lite brottning stod hon iallafall som ett ljus.

Red ut en tur på Maja i sällskap med Cora. Lyfta benen över stock och sten i skogen och lite klättring i några braiga backar var det vi gjorde. Maja gick så fint och bra i skogen. Det känns som om hon börjar få kläm på var hon ska sätta fötterna nu och hon har inte så brått längre heller.

För er som undrar över stallbygget så har vi snart sista innerväggen på plats. Två av väggarna är dessutom grundmålade. Harry klurar på ventilationshålen och jag över penseldragen.

1 kommentar:

DeBeer sa...

Oj! vad stor Vilja har blivit!!! Det verkar ha gått snabbt i höst. Hoppas att det fina vädret håller i sig så ni hinner fixa mer kring stallet innan snön kommer!