fredag

Herkules hos tandläkaren

För att göra en lång historia kort så bokades en tid hos tandisveterinären i Kövra för att han hade dubbla tänder i underkäken och så hade haft i ett antal veckor kanske tom månader. Dagen efter att tiden var bokad så tappade han såklart problemtanden och det var ju egentligen ur världen. Men vi åkte iallafall eftersom han har varit så "stökig" med sin mun genom åren och då tänker jag mest på alla märkliga ting han halat in i sin mun och tuggat på.
Innan det var hans tur fick han lite peppning av hussen. Egentligen så tror jag att det var dom snygga ungbrutterna i hagen bakom han spanade in.
I tandläkarstolen gick allt galant. Jag fick vara spottkoppshållare och hussen fick hålla reda på den drogade kusen som bara ville ställa benen i kors. Det fanns en mjölktand som satt lite tokigt så den plockades bort annars var allting jättefint. Det tyckte vi ju var toppenskönt!
Det lugnande medlet han fick bet bra och en ganska trött Herkules lastades på finkan för hemfärd. Jag tror han satt på bakbommen och vilade mest hela vägen.

3 kommentarer:

karin sa...

De e inte så dumt att ha e rekordelig e rav å vil på. Skönt att e danne e gjort!

elin sa...

:)

Karolina Sundqvist sa...

Hihi, vad roligt att hästar går till tandläkaren :) Rolig bild när han vilar på rumpan :)