söndag

När dom gör som dom vill...

Knubben och Herkules har varit dödsfiender. De slogs på liv och död sist de var i samma hage och de har båda varit väldigt rädda om sin flock. Eftersom ett av stona kom i kläm den gången och gjorde sig illa har jag hållit dem i separata hagar och de har varit nöjda med det fram till idag. För se när de beslutade sig för att ge sig ut på nattliga räder så bestämde de sig även för att gräva ner stridsyxan och dela hage. Som två gamla kompisar knatar de nu runt i hagen och snusar lite förnöjsamt på varandra ibland. Knubben håller sina tjejer i ena ändan av hagen och Herkules verkar inte tycka att det är så himla noga längre. Den enda som har bekymmer är Fia. Hon är hagpolis och ser till att Knubben håller sig på en svanslängds avstånd från framförallt Maja. Ingen är gladare än jag om vi kan ha allihopa tillsammans fortsättningsvis.

Det blev uteritt med Herkules och Maja idag igen. Ganska mycket trav med en hel del skänkelvikningar över vägen. Det blev också två galopper uppför långbacken. Att det blev två var för att Maja stökade så mycket i den första vändat. Det gick liksom mer uppåt än framåt. Andra svängen gick det fort men hon kom ner på jorden igen. Jag ska korta mina stigläder till nästa gång...
Herkules och Harry såg det ut att gå riktigt bra för. Herkules är ju lite lat nuförtiden men han såg ut att galoppera lugnt och fint fastän Maja slamsade så.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så söt bild!!!
Jonsa

Anonym sa...

Vad roligt att alla hästar kan gå i samma hage =).